Eten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Cafe Zomerlust. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.

Feestje?

Wij verzorgen graag uw feest in onze prachtige zaal. Overigens bent u ook van harte welkom voor een vergaderarrangement, uitgebreid diner of wat voor bijeenkomst dan ook. Op zaterdag is het ook mogelijk om met een groep van maximaal 30 mensen in de kroeg te borrelen. Bij aanvragen vanaf 140 gasten is het mogelijk om het café en de zaal op zaterdags in zijn geheel af te huren.

Meer informatie

Eten Wat De Pot Schaft

Elk weekend hebben we weer een 3 gangen keuze menu voor €23.50 per persoon. Voor kinderen tot en met 11 jaar een kidsmenu met verrassing voor €12.50.

Aanstaande weekend: 25-26-27 sept

Aanstaand weekend 25-26-27 september Voorgerechten: Rilette van Makreel of Cannelloni of Eend Hoofdgerechten: Zeewolf met chorizo jam of Kalfsentrecote met truffeljus of Falafel tzatziki met platbrood Nagerecht: kaasplankje of Brusselse wafel met Amarena kersen Kindermenu tot en met 11 jaar Voorgerecht: tomatensoepje, hoofdgerecht: Zeewolf of Kalfsentrecote of Falafel tzatziki (kinder porties), Kinderijsje . -