Eten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Cafe Zomerlust. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.

Feestje?

Wij verzorgen graag uw feest in onze prachtige zaal. Overigens bent u ook van harte welkom voor een vergaderarrangement, uitgebreid diner of wat voor bijeenkomst dan ook. Op zaterdag is het ook mogelijk om met een groep van maximaal 30 mensen in de kroeg te borrelen. Bij aanvragen vanaf 140 gasten is het mogelijk om het café en de zaal op zaterdags in zijn geheel af te huren.

Meer informatie

Eten Wat De Pot Schaft

Elke vrijdag weer een ander gerecht met brood en kruidenboter/tapenade vooraf voor €16.90 per persoon. U kunt ook een lekker nagerecht of een kaasplankje bijbestellen.


Reserveer uiterlijk donderdag als u wilt komen eten!

Aanstaande vrijdag

Vrijdag 14 februari: Eend met portsaus of Zalm met dille Pernod saus, vrijdag 21 februari: Runder sukade met biersaus of Roodbaarsfilet met saffraansaus. €16.90 -   

Voor vegetariërs maken wij altijd iets speciaal naar wens. 

Gaarne uiterlijk 1 dag van te voren uw reservering doorgeven met de keuze van het gerecht. Het is mogelijk om na het eten nog een dessert of kaasplankje te bestellen.