Op vrijdag en zaterdag is er Eten Wat De Pot Schaft. Iedere week proberen we weer een vernieuwend 3-gangen menu uit. Vaak gebruiken we een van onze speciaalbieren bij de bereiding.
Aanstaand weekend: U kunt een tafel reserveren tussen 17.00 uur en 20.00 uur. (op de dag zelf nemen wij alleen telefonisch reserveringen aan)
3 gangen € 29,90
2 gangen € 25,90
los hoofdgerecht € 22,50
Voorgerechten:
*Wonton gevuld met bospaddenstoelen, fourme d’ambert, tuinkruiden en walnoten
*Makreelsalade met gegrilde perzik, avocado, wasabi mayonaise en macademia noten
*Duo van Pinxtos: Serranoham, tomatensalsa, olijf, zon gedroogde tomaat & chorizo kroket, ui compote
Hoofdgerechten:
*Shakshuka met venkel, aubergine, feta, pitabrood
*Op sesam gebakken zalmfilet met noodles, zoet zure groentes, mango en cashewnoten
*Dashii bouillon met buikspek, noodles, paksoi, komkommer, ei en sesamzaad
Nagerechten:
*Moelleux met vanille ijs of kaasplankje (+€2.50)