Op vrijdag en zaterdag is er Eten Wat De Pot Schaft. Iedere week proberen we weer een vernieuwend 3-gangen menu uit. Vaak gebruiken we een van onze speciaalbieren bij de bereiding.
Aanstaand weekend: U kunt een tafel reserveren tussen 17.00 uur en 20.00 uur. (op de dag zelf nemen wij alleen telefonisch reserveringen aan)
Vrijdag 9 & zaterdag 10 juni
Voorgerechten:
*Sardientjes geroosterd in rode peper, knoflook en citroen
*Vitello Tonnato met zongedroogde tomaatjes, kapperappeltjes, ui en Parmezaan
*Wrap met vegetarische kipstuckjes, feta, paprika, ui en tzatziki
Hoofdgerechten:
*Kabeljauw in kruidenkorst, tagliatelle pesto roomsaus
*Kipfilet met mozzarella omwikkeld met Prosciutto
*Halloumi en perzik spies, rijst, currysaus en Naan
Nagerechten:
*Kaasplankje
*Duo van Sorbetijs en Pastel de Nata
Vrijdag 16 & zaterdag 17 juni Laatste keer Asperges!
Voorgerechten:
*Asperge room soep
*Slagerij Le Jeune Rundcarpaccio met pesto, citroen, Parmezaanse kaas, Pitjes
*Tonijn Tataki
Hoofdgerechten:
*Asperges met krieltjes, gekookt ei, gerookte zalm
*Asperges met krieltjes, gekookt ei, ham
*Asperges met krieltjes, gekookt ei, geitenkaas
Nagerechten:
*Kaasplankje + € 2,50
*Crème brûlee