Eten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Cafe Zomerlust. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.

Feestje?

Wij verzorgen graag uw feest in onze prachtige zaal. Overigens bent u ook van harte welkom voor een vergaderarrangement, uitgebreid diner of wat voor bijeenkomst dan ook. Op zaterdag is het ook mogelijk om met een groep van maximaal 30 mensen in de kroeg te borrelen. Bij aanvragen vanaf 140 gasten is het mogelijk om het café en de zaal op zaterdags in zijn geheel af te huren.

Meer informatie

afhaalmenu

 ONDERSTAANDE TEKST IS WEER VAN TOEPASSING ALS WE OPEN MOGEN Bij ons kunt u terecht voor een lekkere lunch. We serveren diverse soorten brood, royaal belegd met kaas, parmaham, gerookte zalm, carpaccio of kroketten of huisgemaakte gehaktballen. Er is tomatensoep, een soep van de week en luxe tosti's. Zie onderaan de pagina de lunch en borrelkaart.
Wij serveren diner op vrijdag, zaterdag en zondag en natuurlijk ook lekkere borrelhapjes!

Alleen op vrijdag, zaterdag en zondag is er Eten Wat De Pot Schaft. Iedere week proberen we weer een vernieuwend 3 gangen menu uit. Vaak gebruiken we een van onze speciaalbieren bij de bereiding. Benieuwd naar het menu van aanstaande weekend? U ziet het hier!


Neem contact met ons op of loop even binnen!